Späť

Ako DNES poznáte dobrú firmu na okná?

Obchodný riaditeľ ANEKO: Ako sme si za celé štvrťstoročie zvládli nepokaziť meno

Určite poznáte firmy, ktoré sa počas svojej existencie dostali do problémov, svoju činnosť ukončili a o pár týždňov neskôr otvorili novú spoločnosť pod novým menom akoby sa nič nestalo.

U nás je príbeh celkom iný. ANEKO pôsobí na slovenskom trhu už celých 25 rokov a našou métou je práve sila značky. Čo to znamená? Pracovať, vystupovať, komunikovať a počínať si tak, aby toto meno malo dobrý zvuk aj o 5 či 10 rokov.

Neľahký cieľ?

Keď máte v tíme skúsených expertov, z ktorých mnohí svoju prácu robia viac ako 10 rokov, máte pevnú pôdu pod nohami. Naozaj. Nie je všetko len o technológii. Aj keď tú zvládame na sto percent. Máme za sebou viac ako 25 tisíc zákaziek, z ktorých každá bola jedinečná. Áno, klienti majú rôzne požiadavky a my sme tu od toho poradiť, navrhnúť, vyrobiť, dodať a namontovať im presne také riešenie, aké im bude fungovať a vyhovovať. Na rozdiel od niektorých konkurenčných firiem nesľubujeme, čo nemôžeme splniť a ponúkame len rokmi overené riešenia, ktoré zaručia maximálnu spokojnosť na desaťročia.

Všetko pod jednou strechou – sme 1%

V porovnaní s 99% slovenskými dodávateľmi okien a dverí máme na trhu jednu výnimočnú prednosť: disponujeme kompletným vnútorným zastrešením všetkých procesov, ktoré s výrobou súvisia. Spolu viac ako 50 našich zamestnancov sa podieľa na zákazkách, a to od logistiky, cez sklad, vlastnú výrobu, expedíciu, dopravu, až po montáž, záručný a pozáručný servis. Navyše, nájdete u nás samostatné oddelenie konštrukcie hliníkových systémov. Na každom z uvedených oddelení pracujú špecialisti, ktorí neustále rozširujú svoju expertnú úroveň a v prípade atypických požiadaviek vedia na základe dlhoročných skúseností nájsť adekvátne riešenie.

Nepredávame okná, o ktorých vieme, že po rokoch nebudú fungovať

Ak by sme to mali povedať zjednodušene, okná vyrábame tak, ako by sme ich vyrábali pre seba. Všetko má svoj postup a musí spĺňať prísne kritériá. Sklo, výstuhy, kovanie, statika, dodržanie rozmerov – na všetko máme rokmi overené pravidlá a postupy a podieľa sa na tom celý tím ľudí. Vo výrobe nájdete poloautomatické linky, ktoré umožňujú vysokú produkciu a zároveň priestor pre výrobu atypov. Týždenne spracúvame desiatky zákaziek, každú s inými rozmermi, inou skladbou, inými špecifikáciami, ktoré dodávame vždy na iné miesto.

Certifikácia, certifikácia a opäť…

Aneko pri výrobe plastových okien používa kvalitné nemecké profily Gealan, ktoré prechádzajú certifikáciou už v Nemecku a u nás sa spracúvajú. Rovnako významné miesto vo výrobe majú hliníkové profily, pričom disponujeme certifikáciou pre výrobky aj samotnú výrobu. Pravidelne sa u nás konajú audity zo strany dodávateľov systémov, ako aj interné kontroly zamerané na skvalitnenie procesov. Ako jeden z mála dodávateľov na Slovensku sa pýšime licenciou na zabudovanie stavebných otvorov a ponúkame certifikovanú bezpečnosť výrobkov, výroby a montáže (RC2).

25 tisíc zákazníkov a 2 negatívne recenzie – úspech?

Počas nášho pôsobenia sa nám stalo, že so zvyšujúcim sa štandardom ANEKA niektorí naši dlhodobí klienti prešli z dôvodu úspory financií ku konkurencii a kupovali lacnejšie okná. Po rokoch sa však vrátili opäť k nám. Dôvod? Vedia, že za služby, za ktoré platia, dostanú adekvátnu hodnotu a navyše profi servis. A v prípade, že by prišlo k neočakávaným problémom, vieme im promptne a ochotne pomôcť. Navyše, dodávame rôzne doplnky k samotným výplniam, ako je tieniaca technika, sieťky. Vieme obslúžiť aj náročných zákazníkov so záujmom o atypické riešenia. Vedia, že neexistuje požiadavka, ktorú by sme nevedeli spracovať.

Expresné dodanie!

Snívate o tom, že vám okná pre vašu novostavbu dodajú do 21 dní od objednania? Na rozdiel od firiem, kde by ste na svoje okná čakali minimálne 2 mesiace, u nás je to realita. Nedbáme len o kvalitu, ale našou prednosťou je aj rýchlosť. Plastové okná v rôznych farebných prevedení vieme dodať expresne rýchlo. O ďalších typoch okien sa informujte tu.

Pozývame vás!

Aneko má v Zlatých Moravciach vlastný showroom, výstavnú predajňu, ktorou vás prevedú naši príjemní obchodní zástupcovia. Každý klient si príde na svoje. Ponúkame individuálny prístup a trpezlivo vysvetlíme všetko, čo potrebujete o oknách vedieť. Kontaktuje nás a dohodneme si stretnutie. Sľubujeme, že sa u nás budete cítiť príjemne.

 

Ďalšie články

Potrebujete poradiť?

037/ 64 22 057

aneko@aneko.sk

Pošlite nám správu