Hľadáme kolegovPracovník vo výrobe

Technické zameranie na hliník a plast

Kariéra

Hliníkové okná a dvereObjednávajte ešte stále za nízke ceny

Prispôsobené pre pasívne
a nízkoenergetické domy

Viac informacií

Plastové oknábez prehýbania, krútenia a nastavovania!

Tieto výhody vám prináša technológia
Statického suchého zasklenia STV

Viac informacií

Zimné záhradyNový priestor na relaxáciu

Výborné tepelno-izolačné vlastnosti
a maximálna priepustnosť svetla

Viac informacií

Plastové oknás prvotriednymi tepelno-izolačnými vlastnosťami!

Komory profilu vypĺňame vysoko izolačnou
penou = IKD

Viac informácií

Plastové oknású tiež SMART!

Majte prehľad o stave svojich okien a dverí v mobilnej aplikácii

Viac informácií

O nás

Plastové a hliníkové okná
priamo od výrobcu

ANEKO SK pôsobí na slovenskom trhu už celých 26 rokov a má titul jedného z najväčších výrobcov plastových a hliníkových okien a dverí. Množstvo spokojných zákazníkov sa už mohlo presvedčiť o kvalite, profesionalite a odbornosti firmy. Zaraďte sa medzi nich aj vy a stavte na kvalitné okná, dvere, posuvné systémy, HS portály i zimné záhrady od ANEKO SK. Plastové a hliníkové okná dlhodobo dodáváme zákazníkom z regiónov Bratislava, Nitra, Trnava, Trenčín či Banská Bystrica.

Plastové okná vyrábame z kvalitných nemeckých profilov Gealan. Prechádzajú certifikáciou už v Nemecku a u nás sa spracúvajú. Rovnako významné miesto vo výrobe majú hliníkové okná, pričom disponujeme certifikáciou pre výrobky aj samotnú výrobu. Pravidelne sa u nás konajú audity zo strany dodávateľov systémov, ako aj interné kontroly zamerané na skvalitnenie procesov. Ako jeden z mála dodávateľov na Slovensku sa pýšime licenciou na zabudovanie stavebných otvorov a ponúkame certifikovanú bezpečnosť výrobkov, výroby a montáže (RC2).

Od 1996
na trhu

Profesionálny
servis a inštalácia

Produkty priamo
od výrobcu

Široká ponuka
kvalitných produktov

27.500+ spokojných
zákazníkov

520.000+ vyrobených
okien

S nami máte vždy dobrý výhľad

Aktuality

Virtuálny showroom

Vyskúšajte si náš virtuálny showroom a poprechádzajte sa po ňom z pohodlia vášho domova.

Povedali o nás

  • „ANEKO SK používa kvalitné a overené materiály a má dlhoročnú prax s výrobou okien a profesionálnou montážou. Vedel som, že sa na ich služby môžem spoľahnúť a bol som vel’mi spokojný.

    -Robo Opatovský

  • Profesionálny prístup , či už pri zameraní alebo montáži. Prvky ktoré osádzajú sú kvalitné aj po určitých rokoch.

    – Ing. Jaroslav Mydlo
    (Projektový manažér v MOSAP a.s.)

  • So spoločnosťou ANEKO SK a.s. sme boli spokojný , čo sa týka výrobkov , prác , dodacích termínov a komplet celej komunikácie. V spoločnosti sme jednali s pánom Chrenkom ktorý je veľmi ústretový a hlavne odborník v tomto obore.

    – Tibor Krajči
    (Riaditeľ pre výstavbu v TRANSECO a.s.)

  • Spoločnosť ANEKO SK, s.r.o. pre našu školu vykonala výmenu a montáž plastových okien a dverí v letných mesiacoch. S priebehom a vykonaním prác sme boli veľmi spokojní.

    – Pani Mgr. Z. Lencsésová
    (Riaditeľka školy ZŠ Šurany)

  • So spoločnosťou Aneko som maximálne spokojný. Chcel by som vyzdvihnúť prístup, promptnosť, ochotu, ústretovosť a zároveň ľudský prístup pána Vladimíra Stolára.

    – Martin Hrbáň

  • Spoločnosť Aneko nám robila okná na dome. Cenová ponuka, zameranie ako aj výroba boli veľmi rýchle. Spokojnosť hodnotím na vysokej úrovni, preto sa na Aneko opäť s radosťou obraciame na prekrytie terás na dome

    – Tatiana Sabová




Záleží nám na kvalite

Okná sú na celý život, ale aby vám aj celý život vydržali, treba si už na začiatku vybrať kvalitného výrobcu. Naše plastové okná a dvere používajú hneď niekoľko technológií, ktoré zaručia, že sa vám ani po rokoch neprehýbajú ani nekrútia, majú prvotriedne tepelno-izolačné vlastnosti a ich povrchová úprava zaručí odolnosť materiálu a farby.  Zistite viac o výhodách plastových okien ANEKO SK.